Over ons

Autoglas Pro

Wat we belangrijk vinden.

AutoglasPRO is in de regio Uden / Veghel groot geworden door klein te blijven. Wij geloven in een persoonlijke service van experts met jarenlange ervaring in autoruitherstel. Zo kunnen wij de beste service en kwaliteit bieden. Altijd met één doel, u snel weer op weg helpen met een service die is afgestemd op uw wensen.

Naast vakmanschap hechten wij veel waarde aan het gebruik van de beste kwaliteit materialen en gereedschappen. Om deze reden is AutoglasPRO erkend Focwa herstelbedrijf en voldoen wij aan alle hoge eisen die worden gesteld op het gebied van opleiding, gereedschappen, service en naleving van garantievoorwaarden. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse brancheorganisaties als Glasgarant en Aegon. Want een onbezorgde service betekent ons ook dat wij u ontlasten van de administratieve- en financiële afwikkeling van uw schade.

Wat we doen.

Sinds 1997 zijn wij gevestigd aan het Oosteind 1C in Uden. Op deze goed bereikbare locatie op het industrieterrein van Uden bieden wij diverse diensten aan. Naast herstel van ruitschade kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het blinderen van ruiten en het graveren van kentekens. En veelal kunnen wij de reparaties uitvoeren terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie. En tijdens het wachten kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet, zodat u zich geen seconde hoeft te vervelen.

Zowel reparaties als ruitvervangingen kunnen door het mobiele serviceteam op een gewenste locatie worden uitgevoerd. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar! Dus als u bijvoorbeeld wordt geconfronteerd met inbraakschade op een tijdstip buiten kantooruren, dan staat AutoglasPRO voor u klaar!

Kwaliteit van AutoglasPRO.

AutoglasPRO is lid van branchevereniging FOCWA en is uiteraard aangeslotem bij Glasgarant. Dit zorgt er voor dat wij u kunnen ontlasten bij de administratieve en financiële afwikkeling van de schade. Reparaties worden volledig vergoedt vanaf een WA-beperkt casco verzekering en wij kunnen u de beste korting geven op het eigen risico wanneer uw ruit dient te worden vervangen. AutoglasPRO hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit en servicegraad en is daarom aangesloten bij diverse brancheorganisaties: