title

DIENSTEN VAN AUTOGLASPRO

 

De diensten van AutoglasPRO zijn hieronder beschreven, klik op lees meer als u meer informatie wilt lezen.

AUTORUIT REPARATIE

AUTORUIT REPARATIE

Of ruitschade te repareren is kunt u zelf snel bepalen met een simpele vuistregel:

Is de schade groter dan een muntstuk van twee euro, dan dient uw ruit te worden vervangen;

Is de schade kleiner dan het muntstuk, dan kan in de meeste gevallen deze schade direct worden gerepareerd in onze werkplaats of op uw locatie;

Lees meer…

AUTORUIT VERVANGING

AUTORUIT VERVANGING

Is het sterretje te groot of is de ruit gebarsten? Geen probleem, dan kunnen we de ruit vakkundig voor u vervangen. Alle vervangingen gebeuren uitsluitend na overleg met uw goedkeuren. Wij gebruiken originele merk ruiten om de reparatie te laten voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Lees meer…

KOPLAMP RENOVATIE EN HERSTEL

KOPLAMP RENOVATIE EN HERSTEL

Koplampen hebben veel te lijden van pekel, zonlicht, zure regen, steenslag, vogelpoep en zelfs de wasstraat. Bij veel koplampen verweerd hierdoor de UV-coating die erop zit, daardoor worden de koplampen dof en laten ze minder licht door. Uw auto kan afgekeurd worden voor de APK.

Lees meer…

TINTEN / BLINDEREN

TINTEN / BLINDEREN

U bent op zoek naar een bedrijf dat vakkundig en tegen vriendelijke tarieven uw autoruiten kan tinten / blinderen? Dan helpen wij u graag verder.

Autoruiten tinten of blinderen vraagt om vakkennis, deskundigheid en ruime ervaring. AutoglasPro autoglasservice heeft zich gespecialiseerd in het blinderen en tinten van autoruiten.

Lees meer…

OVERIGE DIENSTEN VAN AUTOGLASPRO

 

 

polijsten
polijsten
Meer zicht op de weg.
Ogenschijnlijk ongevaarlijke krassen op uw voorruit kunnen verstrooiing van licht veroorzaken. Met name bij een laaghangende zon kan dit voor gevaarlijke verkeerssituaties voor u en uw medeweggebruikers zorgen. Maar ook bij weersomstandigheden waarbij het zicht verminderd is, beïnvloeden krassen uw zicht op een negatieve manier. Krassen kunnen in de meeste gevallen worden verholpen door de ruit te polijsten. Met behulp van een speciale polijstmachine en polijstmiddel wordt een dunne film van de buitenste laag van de ruit verwijderd. Deze methode wordt doorgaans niet vergoed door verzekeraars, maar is desondanks erg vriendelijk voor uw portemonnee en de ruit ziet er na de behandeling weer als nieuw uit!
ruitenwissers & reiniger
ruitenwissers & reiniger
Een helder zicht is essentieel voor uw veiligheid.
Het is daarom uiterst belangrijk om met enige regelmaat de conditie van uw ruitenwissers te controleren, evenals het pijl van uw ruitenreiniger. Echter wordt dit in praktijk vaak vergeten. AutoglasPRO controleert deze twee aspecten daarom bij elk bezoek en adviseert u als het noodzakelijk is om uw ruitenwissers te vervangen of uw ruitenreiniger aan te vullen. Zo wordt u onderweg niet geconfronteerd met een slecht zicht als het weer omslaat of uw ruiten verontreinigd raken.
kenteken graveren
kenteken graveren
Voorkom diefstal!
Voorkom diefstal van uw auto en laat uw kenteken graveren in uw autoruiten. Zo maakt u het voor potentiële autodieven minder aantrekkelijk om uw auto te kiezen.